Oční optika - Luboš Vondrus

Budovcova 105, 397 01 Písek, tel:382 212 505, IČO:12325473, DIČ:CZ5812080923, e-mail:optikavondrus@pisecko.com


Oční optika Luboš Vondrus

Brýle

Dioptrické brýle

V nabídce brýlí si můžete vybrat z velkého množství brýlových obrub a brýlových korekčních čoček všech cenových kategorií od mnoha výrobců. My vám nabídneme více, než jen pouhý výběr z řady rámečků a čoček. V naší prodejně Vám rádi poradíme s výběrem takových brýlí, které budou v harmonii s Vaší osobností. Nabídneme Vám brýle, které zdůrazní Vaši individualitu.

Brýlové obruby

Aigner Augusto Valentini Bogner Davidoff Eschenbach Exess Flair
Giotto Jaguar Joop Longines Look Metzler Okula
Paloma Picaso Rodenstock Scappa Silhouette XS Zeiss Zero

Korekční čočky

Dokážeme Vám na míru vyrobit korekční čočky jednoohniskové, bifokální i multifokální. Podle použitého materiálu mohou být čočky plastové, silikátové nebo polykarbonátové. Na přání Vám provedeme zušlechtění čoček, můžete tak mít čočky zabarvené (celoplošně nebo částečně), odlehčené, samozabarvovací, s antireflexní úpravou apod. Běžné korekce čoček Vám zhotovíme na počkání.

Korekční čočky

Dioptra Essilor Hoya Omega Optix Rodenstock Zeiss

Sluneční brýle

V sortimentu slunečních brýlí se Oční optika Luboš Vondrus specializuje především na výrobky firmy Polaroid.
Speciální vertikální konstrukce čoček Polaroid funguje na principu polarizační fólie, která eliminuje až 99,9 %. Dále si u nás můžete vybrat také sluneční brýle Eschenbach, Jaguar, Scappa a další.
Problémy s ozónovou vrstvou naší atmosféry znamenají, že je dnes více než kdy jindy důležité vybrat ty správné sluneční brýle. A to nejen pro dospělé, ale především pak pro děti. Je totiž všeobecně známo, že dětské oči jsou velmi zranitelné

Srovnání běžných slunečních brýlí s brýlemi Polaroid


Klasické brýle

Polaroid

Klasické brýle

Polaroid

Sportovní brýle

Ať již se sportu věnujete pro zábavu, udržení kondice nebo dokonce profesionálně, máme pro Vás speciální kolekci sportovních brýlí s aerodynamickými tvary pro maximální výkon a dokonalé pohodlí při nošení. Typickým sportem, ve kterém se bez brýlí neobejdete, je lyžování, především pak sjezdové. Nabízíme Vám brýle, které jsou vybaveny 100 % UV filtrem, protizamlžovací úpravou a lze dobře využít i v kombinaci s helmou.
Sportovní brýle oceníte mimo jiné i při cyklistice. K důkladné ochraně patří nejen helma, ale také kvalitní sluneční brýle, které ochrání Vaše oči před hmyzem a oslnivým světlem. Samozřejmostí je kompletní ochrana proti UV záření. A pokud náhodou z kola spadnete, nemusíte mít strach, protože čočky kvalitních slunečních brýlí se nikdy neroztříští.

Novinky

Oční optika Luboš Vondrus byla založena v roce 1991 a v Písku má nejdelší tradici v oboru oční optika - optometrie. Naši prodejnu najdete v ulici Budovcova 105, Písek.

Náš partner:

Kontakt

Luboš Vondrus

Budovcova 105
397 01 Písek
Tel: 382 212 505
Ičo: 12325473
Dič: CZ5812080923
E-mail: optikavondrus@pisecko.com

CZplus – pečeť dlouhodobé spolupráce a kvality
Cookies